2010. október 14., csütörtök

érdekes

Marci mostanában mindig felkelt olyan 2-3 óra magasságában és éhes volt. Hiába vetettem be minden praktikát, csak az nyugtatta meg, ha kapott enni. Csak akkor volt ez másképp, ha én kipeckelt szemekkel fent maradtam 11-ig és jól "megtömtem" éjszakai tápszerrel. Akkor bírta egészen hajnali ötig. Tegnap is ez volt a terv, ezért fürdetés után odavettem magamhoz, hogy így várjam ki a 11 órát. Hajnali ötkor ébredtem fel Marci "gezésére".
Akkor hogy is van ez? Ha mellettem alszik ,akkor nem is éhes, ergó máskor is csak rám van szüksége semmi másra. Mindegy. Ezt az elvemet viszont nem adom fel, hogy nem alhat velem. Nem és kész. Bármennyire kényelmes nekem is, akkor sem. Max. hajnalban bújunk és alszunk együtt, de az éjszaka az más...

3 megjegyzés:

  1. Jó, tudom, nekem nincs gyerekem, csak a Hugi dolgaira tudok visszaemlékezni, de nekem úgy rémlik, amikor jött a foga, akkor voltak megint ezek a hajnali ébresztések.

    Egyébként: ugyanabban a szobában alszik Marci, ahol ti? (lehet, írtad már, csak elsiklottam felette)

    VálaszTörlés
  2. Neki jön a foga. Nekem meg elmegy az eszem. :D
    Egyébként most m hárman alszunk 3 szobában. Én a nappaliban, A. a hálóban, Marci pedig a saját szobájában. Így A. pihenése is biztosítva van. :o)

    VálaszTörlés