2009. augusztus 14., péntek

jótanácsok

Persze én is olvasgatom a különböző portálokat, a Kismama magazint és társait. Vannak hasznos tanácsok és tippek én nem vitatom, de van, amin szarrá kell magam röhögni. Mert szerintem ahány nő, annyiféle várandósság. Nem lehet szabályokat felállítani arra, hogy mit egyél és mikor és hogy. Én pl. egy hete hogy mindennap délután háromig alig bírok enni. Persze leerőltetek egy-két kekszet, pirítóst, levest. De ennyi. Ehhez képest az "okosok" szerint, bőséges reggeli és mérsékelt vacsora, természetesen mindez csak egészséges összetevőkből, a kismama ne feltétlen azt egye amit megkíván! Na akkor eszerint, ha egész nap csak pár falatot tuszkoltam le a torkomon, és ezek után este be bírnék nyomni egy nagy adag spagettit, mert ne adj' úristen azt kívánom, akkor ne azt egyek, hanem egy tál spenótot, még ha hánynom is kell tőle! :o
A másik, amin ma jót kuncogtam: napi 2-2,5 liter cukormentes folyadék. OK, persze ez lenne a logikus. De itt vagyok én, aki ha émelyeg a vízre rá sem bír nézni, kizárólag a rostos levek csúsznak le. Namármost abból meg vagy az édesítőset választom,amit szerintem most hanyagolni kellene, vagy a 100%-os narancsot, ami meg kimarja a gyomrom. Ergó ne is igyak egész nap, mert csak a cukros lötty csúszik?
Én hallgatok a testemre. Azt eszek-iszok, amit megkívánok, persze próbálom tartani a mértéket, mert már most rámcsusszant pár kg.

1 megjegyzés:

  1. Azt gondolom, itt sincs "egykaptafa"...hiszen annyifélék vagyunk! Azt edd ami jólesik, és a babád úgyis tiltakozni fog, ha valami nem jó neki. :):)

    VálaszTörlés