2011. november 7., hétfő

rossz alvóból jó alvó- jó evőből rossz evő

Most per pillanat így állunk. Az altatással semmilyen problémák nincsenek már (kopp-kopp). Napi egyszer alszik minden gond nélkül, este pedig a tej után szabályosan elájul Marci. Egészen hajnalig. Akkor iszik tejet, és alszik is tovább. Ez jó. Az már kevésbé, hogy ezzel párhuzamosan lett az én mindenevő fiamból egy finnyagép. Gyakorlatilag minden, ami hús vagy hús jellegű azt kiveri a kezemből. A kenyér sem favorit már, ehelyett az abonett, a krémtúró, a tej, a sajtok, az édességek :S, gyümölcsök mennek. De ezek nagyon. Persze kapja a multivitamint, a Béres cseppet, más megoldás most nincs, várom, hogy megint változzanak a dolgok. :) Persze az alvás az maradjon így. :P

6 megjegyzés:

  1. Nekem is az jutott eszembe, mint Bébnek :)

    VálaszTörlés
  2. Állítólag az én férjem kicsi korában, 3 éves koráig kizárólag krumplipürét evett,meg töpörtyűt. Most meg nem ismerek olyan embert, aki annyit tud enni, mint ő és annyiféle kaját. Szóval majd eljön az idő, mikor győzöd teljesíteni a kisfiad kívánságait, hogy éppen mit enne! :-))

    VálaszTörlés
  3. Alvás: szuper! Szerintem egy darabig marad, mert ha eleget mozog napközben, akkor este - ahogy írod is - beájul (ok, lehet, hogy lesznek nyűgösebb éjszakák, amikor álmában is mozgást gyakorol, de ez nálunk nem volt több időszakonként 1-2 éjszakánál)

    Evés: ne erőltesd a husit. Nálunk is voltak ilyen időszakok. Esetleg próbáld meg a halat (iglo halrudacska sütőben kisütve az én lányomnak ekkor is kedvenc volt).
    Aztán majd visszatér a mindenevő:D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is időszakos dolog ez nála...a vitaminoktól meg megjön az étvágya...B9 kiskorában imádta a májat almával...most meg nem enné...ő is szintén nagy tejtermék-rajongó

    VálaszTörlés
  5. Pedig igazi kispasi :) Gondolom majd idejekorán megint rászokik a husira. :)

    VálaszTörlés