2009. szeptember 13., vasárnap

nem leányálom

Amikor már azt hiszed az émelygésnek búcsút mondhatsz, jön a másnap és küzdesz megint, hogy az ebéd bentmaradhasson, amikor úgy beszélsz a gyereked apjával, hogy azt minősíteni sem lehet, amikor folyton a H1N1 szarság körül forog a gondolatod, amikor egy nagy bálnának érzed magad, akire már egyetlen egy farmer sem jó, csak kismamaövvel, amikor egy program mosás berakása felér a Mount Everest megmászásával, amikor egész nap csak feküdnél, amikor a punciszőrőd levágása is oltári nagy kihívás és nem is érted minek, hiszen lassan felteheted magadnak azt a kérdést "a szex vajon mi?", na akkor látod meg igazán, hogy a terhesség egyáltalán nem leányálom.

9 megjegyzés:

  1. Tetszik az új külső!
    Nem voltam még terhes, de sokan elmondták már ugyanezt, de azt is, hogy amikor először meglátod azt a csöppséget, aki miatt ennyit kellett szenvedni, mindent el fogsz felejteni!
    Kitartás, már csak 205 nap :)

    VálaszTörlés
  2. *kuncog, mert ez még jaj de az eleje*

    Hidd el, lesz hogy visszasírod ezt is....
    Aztán meg hirtelen elfelejted.
    Aztán meg hogy újra akarod :D

    VálaszTörlés
  3. Kitartás, ez még tényleg az eleje. Mi lesz amikor tényleg akkora lesz a pocid, mintha egészben nyeltél volna le egy dinnyét? Igen, a terhességnek vannak kellemetlen részei is, de elviseljük azért a csöppért.
    Kitartás és nyugi!:)
    puszillak

    VálaszTörlés
  4. Naná, hogy elviselem, érte akármit! :):)
    puszi! :*

    VálaszTörlés
  5. Bennem még ezek friss élmények. És egyet kell értenem Mimoooo-val: ez még csak az eleje. Aztán tényleg elfelejted és újra vágyni kezdesz rá. Én most itt tartok. :D
    teide

    VálaszTörlés
  6. Nagyon csini kismama vagy! Én láttalak, és csak ezt tudom mondani :) És szerintem Attila apu is így gondolja! :)

    VálaszTörlés
  7. hehe...bocs, hogy röhögök, de én a terhességek után is így maradtam, már vagy 29 éve...bazze! :):):)

    VálaszTörlés
  8. Én is csak vigyorgok, elején vagy :)

    VálaszTörlés
  9. Tetszik ez a punciszőrős-szotri. Megéltem :)))) Nálunk a szex az utolsó 3 hónapban tilos volt (nyitott méhszáj), és még mindig az... :) Tehát a szex vajon mi??? :))))

    VálaszTörlés