2009. szeptember 14., hétfő

H1N1

Gondolom senkinek sem kell magyarázni, mit jelent a fenti hireoglifa.. Mert H1N1 így és úgy, és amúgy, és már fáj az agyam is tőle. Most nem a válság van porondon, hanem ez a járvány és kezdem qrvára unni. Közben meg senki nem tud semmit, semmi konkrétumot nem mondanak. A tisztifőorvos az oltást preferálja várandós kismamáknak, a háziorvosom és a nőgyógyászom pedig egyértelműen elzárkózik az elől, hogy felvegyem az oltást. Úgyhogy kivan a nemlétező tököm. Közben meg persze félek, féltem Dinit.
Volt kismamák, leendő kismamák, nagymamik Ti mit mondtok??

10 megjegyzés:

 1. én sem oltatnám be magam. szerintem eléggé felfújt hisztéria lett belőle.

  VálaszTörlés
 2. Tudod, már mondtam: ez csak egy reklámfogás! Pont az a cél, hogy betojj és megvedd a vakcinát. Mert az időseknek és a várandósoknak bármit el lehet adni... Ne aggódj!
  Én nem is hiszem, hogy létezik. :-) Tojok rája! Nincs, nem létezik és így el sem kaphatom! A lagzit is szinte csak én úsztam meg a foszósz, hányós, lázas, legyengítős vírus nélkül. Mert én úgy akartam és kész! :-)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem a két orvosodra hallgass, az Ő szakértelmükben 100%-ig megbízhatsz! Nagyon nehéz lehet, és könnyű azt mondani, de próbálj ne idegeskedni, mert Veletek SEMMI ROSSZ NEM TÖRTÉNHET! A gondolat a Titok :)! Puszi!

  VálaszTörlés
 4. Ez is egy szándékosan keltett hisztéria.
  Ne oltasd be magad semmivel!

  VálaszTörlés
 5. Szerintem nagy szárnyakat öltött ez a kis mozaik szócska...emlékezz csak a sertésinfluenzára tavaly...és még sorolhatnánk...ne aggódj, nem lesz semmi gond...nem lehet...vigyáznak rátok a fentiek... :)

  VálaszTörlés
 6. eszedbe ne jusson beoltatni magad! ugyanezt tudom mondani a kislányoknak szánt vakcinára is....undorító reklámfogás ez a gyógyszergyárak részéről...inkább úgy gondolkozz mint Béb...én is ezt teszem és bekaphatják.

  VálaszTörlés
 7. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Csak nézdd meg az 1976-os sertésinfluenzáról szóló akkori híreket a neten. Üzleti fogás... Én nem oltatnám be magam. Lehet többet ártanál magatoknak, mint amennyit használ.

  VálaszTörlés
 8. Én is azt mondom, hogy inkább ne.
  Nem mintha nem hinnék a vakcinázásban, mint megelőző módszerben. Elvégre anno gyerekként kaptunk oltásokat (himlő ellen, diperte) és a Sabin cseppeket.
  De most amúgy is elég sok a kérdőjel körülötte. Talán mert új, vagy nem tudom.
  De szerintem egy várandós nő szervezetét ne piszkálják meg, ha nem szükséges.
  C vitamin, és kerülni a betegeket.

  (Mess)

  VálaszTörlés
 9. ne oltasd be magad. komolyan ne. eszedbe se jusson.

  VálaszTörlés