2009. szeptember 14., hétfő

H1N1

Gondolom senkinek sem kell magyarázni, mit jelent a fenti hireoglifa.. Mert H1N1 így és úgy, és amúgy, és már fáj az agyam is tőle. Most nem a válság van porondon, hanem ez a járvány és kezdem qrvára unni. Közben meg senki nem tud semmit, semmi konkrétumot nem mondanak. A tisztifőorvos az oltást preferálja várandós kismamáknak, a háziorvosom és a nőgyógyászom pedig egyértelműen elzárkózik az elől, hogy felvegyem az oltást. Úgyhogy kivan a nemlétező tököm. Közben meg persze félek, féltem Dinit.
Volt kismamák, leendő kismamák, nagymamik Ti mit mondtok??

10 megjegyzés:

  1. én sem oltatnám be magam. szerintem eléggé felfújt hisztéria lett belőle.

    VálaszTörlés
  2. Tudod, már mondtam: ez csak egy reklámfogás! Pont az a cél, hogy betojj és megvedd a vakcinát. Mert az időseknek és a várandósoknak bármit el lehet adni... Ne aggódj!
    Én nem is hiszem, hogy létezik. :-) Tojok rája! Nincs, nem létezik és így el sem kaphatom! A lagzit is szinte csak én úsztam meg a foszósz, hányós, lázas, legyengítős vírus nélkül. Mert én úgy akartam és kész! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a két orvosodra hallgass, az Ő szakértelmükben 100%-ig megbízhatsz! Nagyon nehéz lehet, és könnyű azt mondani, de próbálj ne idegeskedni, mert Veletek SEMMI ROSSZ NEM TÖRTÉNHET! A gondolat a Titok :)! Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Ez is egy szándékosan keltett hisztéria.
    Ne oltasd be magad semmivel!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nagy szárnyakat öltött ez a kis mozaik szócska...emlékezz csak a sertésinfluenzára tavaly...és még sorolhatnánk...ne aggódj, nem lesz semmi gond...nem lehet...vigyáznak rátok a fentiek... :)

    VálaszTörlés
  6. eszedbe ne jusson beoltatni magad! ugyanezt tudom mondani a kislányoknak szánt vakcinára is....undorító reklámfogás ez a gyógyszergyárak részéről...inkább úgy gondolkozz mint Béb...én is ezt teszem és bekaphatják.

    VálaszTörlés
  7. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Csak nézdd meg az 1976-os sertésinfluenzáról szóló akkori híreket a neten. Üzleti fogás... Én nem oltatnám be magam. Lehet többet ártanál magatoknak, mint amennyit használ.

    VálaszTörlés
  8. Én is azt mondom, hogy inkább ne.
    Nem mintha nem hinnék a vakcinázásban, mint megelőző módszerben. Elvégre anno gyerekként kaptunk oltásokat (himlő ellen, diperte) és a Sabin cseppeket.
    De most amúgy is elég sok a kérdőjel körülötte. Talán mert új, vagy nem tudom.
    De szerintem egy várandós nő szervezetét ne piszkálják meg, ha nem szükséges.
    C vitamin, és kerülni a betegeket.

    (Mess)

    VálaszTörlés
  9. ne oltasd be magad. komolyan ne. eszedbe se jusson.

    VálaszTörlés