2011. február 1., kedd

bejelentkezés

Jó régen írtam ide. Nem azért, mert nem volt kedvem. Egyszerűen nem nagyon volt mit. :) Szépen csendben telnek a napjaink. Marcinak van egy klassz napirendje, amihez tartva magunkat a hisztik is elkerülik a házunk táját. Legalábbis egyelőre. :D Persze próbálok optimista maradni, de a majd' egy év alatt egy valamit tutira megtanultam, soha nem biztos semmi és bármi akár egyik percről a másikra is megváltozhat. Mint pl. most a napközbeni alvás. Eddig Marcusnak tökéletesen megfelelt, hogy a földön bevackolok vele és már aludt is. Na most kb. két hete csak a hordozójában (amit már jócskán kinőtt), hajlandó elaludni, és úgy, hogy hintáztatom. :o

A Dévény-kezelés továbbra is zajlik, és hál' Istennek továbbra is látványos eredményeket hoz. Marci ugyan felállt már pár hete, de mászni az istennek se akart, csak kúszni, vagy ahogy mi hívtuk mostanság fókázni. És ez nem volt jó, nagyon nem. Viszont a múlt heti kezelés után most már csak mászik, a kúszást szerencsére kezdi elfelejteni és innentől kezdve a felállás sem tilos, sőt... :)

Lógok még a 11 hónapos képekkel, de nem találom a fényképezőm kábeljét, úgyhogy ez továbbra is függőben marad. Remélem nem Marci dugta el valahova... :D

Egyelőre ennyi.
Ja még valami: nekem hihetetlen hogy jövő szombaton 1 éves lesz Marci!!!

8 megjegyzés:

  1. De jó, örülök, hogy mászik a kis drága! Ügyesek vagytok, hogy elkezdtétek a Dévényi kezelést! Hajrá Marci!!!! Jó mászkálást!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Már kezdtem is hiányolni a híreket! :)
    Csak laikusként mondom, szerintem az is nagy csoda, hogy születése körülményeit tekintve ilyen szépen fejlődik. Biztos harcos típus! :) Csak így tovább!
    Tényleg hihetetlen milyen gyorsan nőnek ezek a kis manók! :D

    VálaszTörlés
  3. Kommandós lesz a csimota! :-D

    VálaszTörlés
  4. Ne aggódj, a sorrend szerintem annyi féle, mint ahány baba él a világon. Én is sokat paráztam rajta, hogy hogyan fejlődik. Nálunk ugye a sorrend: sabilan ült, aztán kúszott, felállt, oldalazva járt, !!majd mászott!!, és felült... hm, furi, de ha Neki így jó?!..
    Sokáig nem akart mászni, de mostanság már csak azt hallgatom a lamináton, hogy placcsog a tenyere, merre jár. Persze ha van hol, egyből felkapaszkodik, és állva is körbenéz:D.
    Én is szeretném valami tornára járatni, de itt én még nem találtam. A Dévény pedig nagyon jó (többektől hallottam) tehát hajrá!!:)
    Milyen tortát kap szülinapjára? Nálunk apa már viccelődik, hogy banántortát kell csinálnom, mert gyümölcsön kívül nem nagyon hajlandó mást enni. (tejterméket pl még egyáltalán nem eszik...ok, még van két hónapom, hátha). Nálatok ilyen gond nincs, vagy? Gondolom Marci már mindent eszik.

    VálaszTörlés
  5. Tényleg hihetetlen, hogy már egy éves lesz... Tessék előtúrni a kábelt és sűrűn csattogtatni a gépet a nagy napon!
    t.

    VálaszTörlés
  6. Milyen régi emlékekez idéztél fel! Hugom fia sohasem mászott, csak kúszott, mi is fókázásnak hívutk. :)

    VálaszTörlés
  7. Úr Isten, már lassan egy éve... Mintha még most aggódtunk volna érted/értetek. De szerencsére minden rendben van. Gratulálok az önálló felálláshoz, innen már egyenes az út a járásig. Ne aggódj! :)

    VálaszTörlés
  8. A Dévény torna nagyonnagyon jó!!!!A múlt héten a mikor vizsgáztunk a Korai fejlesztőben, akkor is nagyon dicsérték, nálunk is sok aprókával járnak oda!

    VálaszTörlés