2010. november 18., csütörtök

különös éjszaka

M. mostanában fixen végigalussza az éjszakákat. Este 8-tól fél 6-ig. És még utána is visszaalszik. Na a tegnapi éjszakánk nem így sikerült és állítom, hogy az időváltozás miatt nem. Letettük, szépen elaludt. Kettőkor arra ébredtem, hogy A. behozta közénk (én füldugóval alszok, így éjjel A. az ügyeletes). Evett, és szépen visszaaludt. Persze mi nem. Beszélgettünk, forgolódtunk, majd mire éppen elaludtam megint kiabált, majd keservesen zokogott. Kirohantam, megpusziltam, megvigasztaltam és már aludt is. Egészen hatig, amikor ez megint újra kezdődött. Úgyhogy most mind a ketten hullák vagyunk, én el is döntöttem, hogy laza napot tartok, és mi sem jellemzi ezt jobban, hogy még mindig pizsiben és kócosan rohangálok. :D

* tudom-tudom, hogy sok kisbaba ezt minden éjjel eljátsza, nem is panasznak szántam, de akkor sem kellemes na.. :D

2 megjegyzés:

  1. Ezt most nagyon átérzem! :S
    Lili napok óta ezt rendszeresen csinálja, bár én az időjárás mellett a fogaira gyanakszom. Nyolckor alszik, tizenegykor sírás majd ringatás következik, kettő-fél három körül eszik, aztán jó esetben hétig alszik. Az evéssel nincs is gond, de a tizenegyes ébredést kihagyhatná.:)

    VálaszTörlés
  2. A mieink ezt egészen sokáig csinálták, sőt Boginál még mindig nem múlt idő. Van olyan, hogy fél 12-től masszívan bőg, hajnali 2-ig, oka nincs rá. :)

    VálaszTörlés