2010. május 19., szerda

tanácstalan vagyok

Amióta Marci hazakerült minden jól ment. Nem volt gond sem az evéssel, sem az alvással. Egyedül a hasfájás okozott nehezebb pillanatokat, de akkor legalább tudtam az ordítás okát. Na most nem tudom. Elkezdem etetni, kb. a feléig szépen meg is eszi, aztán egyik pillanatról a másikra elkezd üvölteni, mint egy kis sakál. Van, hogy segít, ha visszadugom a cumit a szájába, de van hogy nem hajlandó tovább enni, csak kb. egy fél óra múlva. Nem hiszem, hogy fáj valamije, mert ha leteszem a kiságyába már meg is szűnik a probléma. A mai nap volt a csúcspont. Délután négytől folyamatosan etettem, mert mire abbahagytuk az egyik etetést, addigra már megint éhes lett és persze folyamatosan ordít. Most is. Teljesen tanácstalan vagyok. Esetleg tippek?

10 megjegyzés:

  1. A babák nagyon megérzik az időjárás változást, a frontokat.
    Szerintem ez lehet az oka a sírásnak....

    VálaszTörlés
  2. Szia Pipacs!

    Ezt írtad: "Délután négytől folyamatosan etettem, mert mire abbahagytuk az egyik etetést, addigra már megint éhes lett és persze folyamatosan ordít."

    Nem lehet, hogy mégsem éhes és azért ordít, mert közben mégis ennie kell? Vannak fejlődési ugrások, olyankor jóval többet esznek, míg máskor kevesebbet.

    Nem okoskodni akarok, csak tipp. Remélem, hamarosan megoldódik!

    VálaszTörlés
  3. Már most is alig emlékszem néha a kezdetekre... de két ötletem is támadt a fentieken kívül: Belenyillalhat a hasába közben. Vagy esetleg a foga jöhet és a cumi bántja az érzékenyebb ínyét. Persze a foga még nem jön ki, de már ilyenkor is készülődhet belül, legalábbis én így tudom.
    Az a baj, hogy ilyenkor csak találgatni lehet...
    teide

    VálaszTörlés
  4. Nálunk is volt hasonló szitu,eltelt egy kis idő mire rájöttem, hogy már nem 3 óránként éhes Barnus. Talán picit növelhetnéd az etetések közötti időt?!?!

    VálaszTörlés
  5. Hová lettek a jó kis hátterek???

    VálaszTörlés
  6. Köszi a tippeket, asszem megtaláltam a megoldást. 3 hete olyan iszonyú hasfájással küszködött Marci, hogy muszáj volt az Infacolt bevetnünk. Na mármost szerintem olyan szinten ingerelte a kis beleit, hogy evés közben akkor is nyomott, amikor nem jött semmi és ezen jól felmérgelte magát és elkezdett ordítani. Tegnap óta nem adom neki és láss csodát a délutáni etetések már egész jól zajlottak! :)

    Anna: nekem látszik minden! Neked nem??? :O

    VálaszTörlés
  7. Uppsz sikerült az előbb a férjem nevében kommentelni! :D

    VálaszTörlés
  8. Nálam tök fehér a háttér. Lehet itt a hiba, nem tudom. A múltkor a fotókat sem láttam. ??? Többiek?

    VálaszTörlés
  9. Én látom mozzilában

    VálaszTörlés
  10. Örülök, hogy megoldódott...mi is átéltük ezt mind a kettővel. Bogi pl nem bírta az Infacolt, neki valami mást adott Brigi.

    VálaszTörlés