2009. december 5., szombat

kibukik

Tegnap délután kiccsé kibuktam. Sírtam és nem igazán tudtam abbahagyni. Sírtam a hülye H1N1 miatt, sírtam a hülyén megtapadós méhlepény miatt, sírtam a börtönélet miatt, sírtam a csók-, puszi-, ölelés-, és szexmentes élet miatt, aztán éjszaka még a fogam is megfájdult. Aztán ahogy nagy kínomban fetrengtem az ágyon Marci elkezdett nagyon rugdosni. Mintha csak azt akarta volna mondani Hé Anya! Ezt mind miattam kell kibírnod! És igen, miatta bármit kibírok... :)

11 megjegyzés:

  1. Szia drága Pipacs!

    Látom, tegnap nehéz napod volt. :(

    Hétvégén talán jobb lesz a kedved, ha otthon van a kedves... ;)

    Ne gondolkozz a víruson, mostmár minden rendben lesz. Napról-napra egyre jobban fel van vértezve az immunrendszered ellene.

    Szép napot kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Pipacs!

    Ne nézz híradót. Komolyan mondom. Amekkora pánikot gerjeszt h1n1 és stb ügyben, annak a százada lenne a reális kb. Ne is olvasd a h1n1 híreket. Semmi szükség rá. Pihengess, foglalkozz magaddal, a picikével, és gondolj csak szép dolgokra.

    Mindent megtettél, amit tehettél. És minden rendben lesz. Az immunrendszered rendben van, az oltás most már lassan hatni is fog. A puszit ölelést pedig bepótoljátok, amint lehet. Ezerszeresen.

    A kicsi is azért mocorog, hogy jól fenéken billentsen, amiért te itt rossz dolgokra gondolsz, miközben ő olyan boldog bent. Veled. Miattad. És szeretné, ha te is az lennél. És nyugodt. Mert ő már tudja ám, hogy minden rendben lesz. És tökéletesen igaza van.

    Nem akarok itt belemenni mindenféle "gondolat teremtő ereje" stb körökbe, biztosan mindent tudsz te is, amit mondanék. És biztosan mindet alkalmazod is, ha nem is tudatosan.

    Kitartás. :) Ahogy írtad is. Érte.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Nektek. De tényleg. :*

    VálaszTörlés
  4. Na igen, mindenféle média letiltva!
    A várandósság amúgyis túlérzékennyé változtat, pláne ha hülyeségeket nézel és olvasol :)
    Remélem már jobb!

    VálaszTörlés
  5. PIpacs! Minden rendben lesz, biztonságban vagytok, be vagytok oltva, nem lesz semmi gond! Kitartás és élvezd a várandósságot, amennyire csak lehet! :)

    VálaszTörlés
  6. Csak azt tudnám írni, amit előttem is. Na de hogy csók meg puszi meg ölelés nélkül? Miért? Ezt a részt nem értem. Lemaradtam valamiről?

    VálaszTörlés
  7. Remélem, rendben vagy. Nem jelentkeztél ma.

    VálaszTörlés
  8. A másik blogodra nem tudok belépni. Valami hibaüzenet angolul. Talán majd később. :-((

    VálaszTörlés
  9. Tényleg ne sírj,kedves..Persze,ezt mondani könnyű...de tudod mit??Ilyenkor ez is természetes...úgyhogy akkor sincs gond,ha jól kisírod magad..REmélem,jobban érzed magad:-)
    Ne nézz tv-t...
    CSak a kis világotok legyen fontos..Minden rendben lesz,mert minden lépést megléptél ennek érdekében:-)
    Szólj Apának,hogy ölelgessen..Én azt szoktam,ha arra van igényem az én kedvesemtől..És akkor majd APA megölelget,megpuszilgat..és meglátod...minden rendbe jön
    Ölelés:-))
    :-*

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm a kedves szavakat mindenkinek! :):)

    VálaszTörlés