2009. november 3., kedd

védőnő és egyebek

Szóval ott hagytam abba, hogy várom a védőnőt.
Úgy tűnik ebben is szerencsém van, mert egy nagyon szimpi, közvetlen, jó fej hölgyet fogtam ki! Sok mindent nem kérdeztem, inkább ő beszélt és nem is mindig a babavárás volt a téma. Ami nagyon szimpatikus volt, hogy megadta a mobilszámát és mondta, hogy bármikor zavarhatom, akár éjjel is!
Úgyhogy tényleg hasznos segítség lesz!! :)
*
Egyébként jól vagyunk, elvagyunk. Az étvágyammal, hogy finoman fejezzem ki magam semmi bajom. :D Főleg este járok rá a készletekre. :) Ma is sikerült vacsorára majd 25 dkg körözöttet elpusztítani (természetesen friss kenyérrel), édességnek meg egy kis körtelekvárt.
*
Csütörtökön doki és uh, teljesen nyugodtan várom, tudom, hogy minden rendben van. :)
*
H1N1: továbbra is aggaszt, nem tehetek róla. Amit megteszek: eszem a homeopátiás immunerősítőt, minden nap gyümölcs, Femibion, és már A-val sincsen se puszi se nyuszi. :S, kerülöm a tömeget, sűrűn mosok kezet. Hogy ez mire lesz elegendő az kiderül.

5 megjegyzés:

  1. A H1N1 körüli hisztéria egyre nagyobb lesz majd, hiszen legyártottak több millió vakcinát előre!!! drága pénzen, és senkinek nem kell...persze, hogy el akarják adni.
    Egy ismerősöm beoltatta magát, majdnem lebénult, 3 napra...utána olvasta, hogy ez is lehet a mellékhatás...kapják be!
    Szóval az amit csinálsz, szerintem elég...

    VálaszTörlés
  2. Vizicsibe, mit értesz az alatt, hogy majdnem lebénult?
    Amúgy én is beadattam az oltást, és kutyabajom sincs. Azt a karomat, amelyikbe szúrták a tűt, borogattam éjszakára, de semmi vész nem volt.

    Pipacs, esetleg, ha közösségbe kell menned, felvehetnél szájmaszkot... talán furán néznének rád, de védettebb lennél...

    VálaszTörlés
  3. Teljesen lezsibbart a bal odalon a keze, a lába, és a fél arca...totál olyan érzése volt, mintha lebénulna. Én úgy tudom, hogy a mellékhatás nem mindenkin jön ki, de egyesek érzékenyebben az oltóanyagra. Én biztosan nem adatom be magamnak.

    VálaszTörlés
  4. Vizicsibe, nekem egy olyan kolléganőmnek volt erőteljesebb tünete oltás után, akinek eleve legyengült az immunrendszere egy betegség miatt. 2 napon 38 fokos láza volt, de csak este. Változó, kinek mi. De egy szezonális influenzának az oltásával egyenértékűek az oltás utáni tünetek.

    És még valami. Ez a vírus nem fog elmenni, felszívódni, amikor jön a tavasz, a nyár. Mert mint tudjuk túléli a nyári hőséget is.

    Pipacs, a blogomba tettem neked egy linket, ha akarod elolvasod.

    Vigyázz magatokra!

    Puszillak!

    VálaszTörlés