2009. november 6., péntek

jó és kicsi rossz

Kezdem a jóval. Dini jól van. Most is össze-vissza kalimpált, a lábait keresztbe rakta, láttam a kis lábujjait is, pedig ez nem 4D volt. :)
A dokim az meg egy angyal, imádok hozzá járni. Szeretem, hogy bármit kérdezhetek nem nevet ki, meghallgat, normálisan válaszol, megnyugtat, de ugyanakkor nem púderez.
Na és akkor itt jön a kicsi rossz. Vittem neki a 16 hetes UH leletemet, amin az szerepelt, hogy a lepény mélyen tapadt meg. Ezt láttam én is a leleten, de mint laikus azt gondoltam, hogy jócskán fent tapadt meg, így ez nem jelenthet gondot. De sajnos nem ezt jelenti, hanem azt hogy a méhszájhoz igen közel, és így nagyobb az esély a bevérzésre. DE! Ez megelőzhető, ha nem cipekszem (eddig sem cipekedtem), ha nem emelek (eddig sem emeltem), nem erőltetem meg magm, sokat pihenek (ez is meg van), és no szex (ezt sem lesz nehéz betartani, és itt még annyit megjegyeznék, mintha a testem eddig is ösztönösen tiltakozott volna a szex ellen)
Szerencsére nincs arról szó, hogy teljes ágynyugalom, és fekvés, persze Dini érdekében azt is kibírnám, sőt azt is mondta a doki, hogy mivel decemberben nincs semmilyen kötelező vizsgálat, szánjam azt a hónapot a karácsonyra való készüléssel! :)

9 megjegyzés:

  1. Tessék szót fogadni és semmi megerőltetés...vigyázz magatokra!

    VálaszTörlés
  2. Pihemj sokat és most minden mást félre kell tenni a baba érdekében...

    VálaszTörlés
  3. Pipacs!

    Mindent betartani szigorúan !
    Vigyázz magatokra, megéri:-)

    VálaszTörlés
  4. ezt tényleg vedd komolyan! pihenés és kész! puszi:)

    VálaszTörlés
  5. Biztos vagyok benne, hogy betartod az utasításokat és akkor nem lesz semmi gond. A bátyámék mikor az első porontyot várták (azóta már 16 éves lókötő a gyerek :) ) ugyanez volt a helyzet a lepénnyel. Sőt, azt hiszem ő pecsételt is. Annyi volt a bibi, hogy a vége felé sokat, nagyon sokat kellett feküdnie az anyukának. De semmi gond nem volt, egészséges gyermeknek adott életet. Ne aggódj.

    VálaszTörlés
  6. Pihenj nagyon sokat...vigyázzatok magatokra... :)

    VálaszTörlés
  7. A barátnőm, aki egy hónapja szült, ugyanígy volt, mint Te. A terhessége nagy részét átfeküdte, de megérte, mert csodaszép, egészséges babókája született. És kiolvashatott sok-sok könyvet a pihenő alatt, úgyhogy van kicsi előnye is. :-)) Vigyázz Magatokra!

    VálaszTörlés
  8. Pipacs, ha priviben (ottan a zemilem a lapomon) megirod, ki a dokid, nagyon megkoszonom! :)

    VálaszTörlés